Alla inlägg under januari 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 16 januari 2009 16:11

I veckan har det vart helt hysteriskt på jobbet! Roligt med full fart, men skönt att jag nu känner att jag har kontroll på läget och att jag hinner det jag måste! Nice!


I går efter jobbet gick jag över till A och vi gjorde smörgåstårta...A bjöd på matlagningsvin, så det var riktigt trevligt att grejja på. Tror det blev bra - med mycket "gocka" i, tror tårtan vägde 5 kg eller nåt åt det hållet....;0)


I dag jobbade jag till 12-tiden innan jag åkte hem - gick direkt över till A och gjorde garnerade tårtan. A hade en date, så jag var hemma hos honom och trixade lite själv - hoppas att jag lyckats larma ordentligt bara!


Nu ska jag fixa lite käk till barnen - V & T kommer över och käkar också och N & E kommer över på ett glas vin, sen går vi gemensamt till A på festen och där får vi ju smörgåstårta...Hoppas vi i alla fall.


Orkar nog inte parta så länge idag - känner mig rätt trött faktiskt! Men det blir väl som det brukar, full fart till småtimmarna. Förra året kom jag hem halv 6 på morgonen...Lysande Sickan!! Då hade mannen gått hem till barnen, då barnvakten ville hem, och somnat med dem....I år ska jag gå hem och söva barnen V & T har lovat vara barnvakt, så iår MÅSTE ingen gå hem, förutom att lägga de små.


Näpp - dags för lite matlagning!


Kram E

Av Eleonor Gotthardsson - 14 januari 2009 17:44

Känns helt sjukt att redan halva månaden har gått?!? Hur kan det vara möjligt?? Jag har ju 1000 saker kvar att göra inför lön och hur många dagar är det - Inte många kan jag säga!! Tur vi bara byter år en gång om året ;0))


Det är sån tur att jag har en så förstående och världsbäst man som hämtar och lämnar barn i pari och minut, så jag kan jobba....Har bara på 2 veckor gjort 12 övertidstimmar! Helt sjukt! Men sen så kommer det veckor då det är rätt lugnt...Tack och lov! Men faktum är att det faktiskt blivit mer och mer på min tjänst sen jag började i maj - vilket är jättebra, tiden går fort när man har att göra. Sen finns det ju gränser åt det hållet också - jag vill ju gärna träffa min familj och jag vill ju gärna känna att man hinner det som ligger på skrivbordet...Man slits lite emellan jobb och familjeliv, men vilken småbarnsförälder gör inte det???


Jag är så himla tacksam över hur mitt liv ser ut nu - hade jag aldrig kunnat tro för bara 6-7 år sedan, då var allt bara trasigt ju...Nu har jag världens bästa man, världens bästa barn, världens bästa jobb och världens bästa hus! Vad mer kan man önska sig?? Inget!! Jag känner mig helt nöjd, finns inget jag saknar just nu faktiskt, även om jag verkligen försöker hitta nåt.....


Hur som helst - idag kommer grannen E över och vi ska åka iväg och shoppa lite tillsammans till grannen A som fyller 35 på lördag. Fest blir det redan på fredag, då jag tror han har en svensexa på lördagen (lycka till...;0)) Nå, jag har bestämt mig för att ta det väldans lugnt - av nån  märklig anledning är jag inte riktigt upplagd för fest ÄN!!! Fatta, 40-års skivan var den 3:e januari och jag har inte riktigt hämtat mig än....?? Nå, det är väl det som kallas fest, eller???


Ska röra på mig nu, men ha det bäst till nästa gång!


Kram, kram

Av Eleonor Gotthardsson - 13 januari 2009 19:21

Ja, det har jag nu - hur f-n ska jag hinna få färdigt alla löner tills det är dags för utbetalning?? Jag förstår inte??? I morgon ska jag - eller måste jag, vara hemma kl 18.00 senast!! Ska iväg med grannen E och fixa en present - finns ingen annan tid att ordna det på. Men det ska nog lösa sig...Jag hoppas innerligt att jag ska hinna mer än jag tror imorgon...På torsdag ska jag göra smörgåstårtan till grannen A:s 35 års fest och på fredag är det ju fest dessutom och vi ska väl dekorera tårtstackarn då också....;0o


Idag har jag haft "min" konsult hos mig hela dagen, så det blev inte mycket gjort för mig idag heller. Har suttit med och kollat allt han gjort - vet inte varför egentligen, kommer inte komma ihåg nåt till nästa år ändå...Men nu är han äntligen färdigt - trots endel trassel som jag dessutom tror han ordnade till alldeles själv - inte full koll om jag får säga vad jag tror....


Har i vilket fall som helst konstaterat att våran hotellnatt var såååå mycket värd! Känner mig nykär igen!! Det behövdes tydligen det att vi kom oss iväg på 2 för att inse vad man egentligen blev kär i och hur mycket U egentligen betyder för mig! Klarar mig inte utan honom - Guld värd! Vi har bestämt att vi ska försöka komma oss iväg fler gånger - inte vänta till nästa av oss fyller jämt - Det är ju jätteläääääänge tills dess ;0)) Men däremot kanske ta det nån gång här under våren. Bara njuta av varandras sällskap och ta hand om förhållandet -Viktigt, viktigt!!!


Den här utmärkelsen fick jag av min "gamla" (alltså vi har känt varann länge,=))vän Carina


"Dessa bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagan av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa. Kopiera in texten och bilden i din blogg och skicka sedan utmärkelsen vidare till åtta andra bloggare."

Jag vill i min tur ge utmärkelsen till:


Ja, den enda blogg jag följer just nu är ju "Cinasblogg"  så det är ju den som får min utmärkelse - lägger till fler när jag blir bättre och har tiden att läsa fler....


Kram E

Av Eleonor Gotthardsson - 12 januari 2009 19:51

..så fort helgerna går?!? Eller egentligen veckorna också.....Idag har jag hunnit massor! Städade bort julen på jobbet, sen kom vår konsult som ska få ordning på det nya året och lönerna - hoppas vi i alla fall ;0))

Blev dessutom uppvaktad på jobbet med både tårta och present - Tack så mycket!! Märkligt att, för mig var det oväntat??!!Även fast jag vet att vi brukar uppvakta de som fyller jämt, så fanns det inte i min värld att faktiskt jag också kunde bli uppvaktad, även fast jag fått lite hintar från min chef....Det är konstigt det där hur man tänker....Ska nog sluta med det kanske??? Hur som helst fick jag ett presentkort på 500,- på Åhléns - mycket uppskattat! Vet inte än vad jag ska köpa, men det blir något "bestående", något som jag tänker på jobbet när jag använder/ser det.


I övrigt har inget särskilt hänt idag - jag har mycket på jobbet och förstår inte hur jag ska hinna med lönerna den här månaden, men det ska väl gå på nåt sätt - ivärsta fall får jag jobba i helgen. Men det är ju lika varje månad - man tror att man sitter i skiten, men på nåt sätt får man till det i slutändan innan den 25:e ändå. Dessutom har jag tydligen en Kickoff att arrangera här till nästa veckan - har inget klart om den, men det kommer väl så småningom hoppas jag! Tror inte jag orkar va med på den, men vi får väl se. Mannen ska iväg på nåt med nån leverantör nån kväll - förmodligen krockar det - brukar ju vara så...;0))


Näpp - nu är det jag som ska såsa lite i soffan!


Kram E



Av Eleonor Gotthardsson - 11 januari 2009 17:34

 vid slussen var bokat för oss i går! J skjutsade in oss till hotellet där vi hade vårt rum bokat - högst upp med utsikt som inte var av denna värden! Helt fantastiskt! Sen fanns där också jordgubbar, choklad, champagne, panrisch och massa olika goda korvar och skinkor! Dessutom stod det massor av rosor i en vas på bordet! Tack snälla C & J - helt underbart!!

Vi tog ett glas vin på rummet innan vi gick ut på Götgatsbacken och hittade ett mysigt ställe att äta på. Det blev S:t Patrick´s - helt underbar service och jättegod mat....(Kan vi varmt rekomendera!!)


När vi kom tillbaka till hotellet så gick vi coh satt oss på "Eken" och jag tog en strawberry daquary och U tog en öl. Satt och surrade lite och sen gick vi på rummet, som vi inte lämnade förrän 10.30 i morse för att hinna med frukostbuffén, som även denna var helt otrolig! Det fanns allt du kan tänka dig och lite till....Jummy!


Väl på t-banan ringde vi våra underbara grannar E & N som kom och hämtade oss i Masmo - Tack! Hem till våra småtroll och käkade lunch. Sen hittade vi på att vi behövde åka till Skärholmen och shoppa lite. A har slitit hål på sina byxor - 3 par bara på ett par veckor. Vi hittade massa fina byxor, köpte 3 par mjukisbyxor + ett par riktigt coola jeans till honom. Sen köpte vi även en schysst skidoverall till honom på Intersport 1200,- tyckte det var rätt okey faktiskt...men det är ju märkligt att man aldrig hittar det man vill ha på rea-sidan, utan det man vill ha är det alltid ordinarie pris på
?!? Varför är det så???


Den här helgen har verkligen varit helt fantastisk! Vi behövde det - behövde komma ihåg hur vi är som man och hustru, inte bara som mamma och pappa!! Det är så lätt att glömma bort varann i vardagen. Jag har ju verkligen världens bästa man, men ibland behöver man påminnas lite....att man faktiskt är tillsammans av rätt anledning!! Jag älskar dig över allt annat!!


Tusen kramar till min underbara svägerska C och svåger J som skött hela arrangemanget och tagit hand om små-grisarna!! Om ni bara visste vad det var värt för oss!!! (Samma tid nästa lördag??? ;0))


Kram E


Av Eleonor Gotthardsson - 10 januari 2009 16:15

Nu har vi kommit hem från barnkalaset hos E & H. Trevligt! Lagom mycket barn!

I dag har vi inte gjort så mycket, mest stressat runt och packat, fixat och grejat lite. Vi ska ju snart iväg till vårt hotell (som vi för övrigt inte har en aning om vilket det är..) J ska skjutsa in oss dit när dom kommit hit, så får vi se - det blir spännande att se var vi hamnar.


Ser verkligen fram emot det här - ska bli så nice att få komma hemifrån och bara vara, ta hand om varann och mysa! Vi behöver det!


Ska packa lite nu - skriver mer imorgon!


Kram E

Av Eleonor Gotthardsson - 9 januari 2009 20:55

Känns helskumt att bara jobba 2,5 dag och sen vara ledig igen!!?? Jag slutade ju redan 11.30 idag, som vanligt på fredagar..Skönt att vara ledig och komma hem, men jag känner nog att jag borde jobba - har 1000 saker att göra.


När jag var och hämta på dagis, så hade M en lapp i sin låda - det var hennes kompis F som ville leka, så vi ringde dem. De kom förbi senare på eftermiddagen och barnen lekte, A fick ju en kompis då D var med också. Sen var det fullt ös hela eftermiddagen och sen så käkade vi middag rätt sent....


Nu blir det bara softa i soffan med ett gott glas vin - riktigt nice avslut på en riktigt kort och braig vecka!


Kram E

Av Eleonor Gotthardsson - 8 januari 2009 10:37

När jag fyllde år så fick jag utav min svåger och svägerska en uuuunderbar present! Nämligen en hotellnatt och att de dessutom tar hand om våra barn!! Så på lördag ska vi iväg jag och mannen, helt ooootroligt underbart!! Tack så mycket J & C!! Vi har ingen aning om vilket hotell, men det känns som det kvittar - det ska bli så nice att komma iväg och bara få ta hand om varann...lätt att det missas i vardag med barn, jobb, sjukdomar och allt annat som lätt kommer emellan!! 


Får se hur vi ska lösa vår lördag, vi har nämligen ett barnkalas att närvara på - eller egentligen barnen. Det är tvillingarna E & H som fyllt år och de har kalaset på lördag kl 14. Men vi får väl se om kanske J & C kan hämta upp dem hos A när kalaset börjar vara slut. Eller så åker vi till hotellet lite senare. Vi får se! Hur som helst så ska det bli skönt att bara komma ifrån lite....


Nästa helg ska vi på 35-års kalas hos A. Ska bli trevligt - inte för att jag är så där jätteladdad för ny fest, men det kanske går över?? Det har ju haglat rätt tätt med partyn här sista månaden - kan det vara åldern som gör att man blir lite sliten efter kalasen numer??? ;0)) ....Eller INTE - jag är ju fortfarande 29, eller?!? Jag känner mig inte äldre än så i alla fall. 


Ha en underbar dag! 


Kram E




Ovido - Quiz & Flashcards