Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 11 januari 2009 17:34

 vid slussen var bokat för oss i går! J skjutsade in oss till hotellet där vi hade vårt rum bokat - högst upp med utsikt som inte var av denna värden! Helt fantastiskt! Sen fanns där också jordgubbar, choklad, champagne, panrisch och massa olika goda korvar och skinkor! Dessutom stod det massor av rosor i en vas på bordet! Tack snälla C & J - helt underbart!!

Vi tog ett glas vin på rummet innan vi gick ut på Götgatsbacken och hittade ett mysigt ställe att äta på. Det blev S:t Patrick´s - helt underbar service och jättegod mat....(Kan vi varmt rekomendera!!)


När vi kom tillbaka till hotellet så gick vi coh satt oss på "Eken" och jag tog en strawberry daquary och U tog en öl. Satt och surrade lite och sen gick vi på rummet, som vi inte lämnade förrän 10.30 i morse för att hinna med frukostbuffén, som även denna var helt otrolig! Det fanns allt du kan tänka dig och lite till....Jummy!


Väl på t-banan ringde vi våra underbara grannar E & N som kom och hämtade oss i Masmo - Tack! Hem till våra småtroll och käkade lunch. Sen hittade vi på att vi behövde åka till Skärholmen och shoppa lite. A har slitit hål på sina byxor - 3 par bara på ett par veckor. Vi hittade massa fina byxor, köpte 3 par mjukisbyxor + ett par riktigt coola jeans till honom. Sen köpte vi även en schysst skidoverall till honom på Intersport 1200,- tyckte det var rätt okey faktiskt...men det är ju märkligt att man aldrig hittar det man vill ha på rea-sidan, utan det man vill ha är det alltid ordinarie pris på
?!? Varför är det så???


Den här helgen har verkligen varit helt fantastisk! Vi behövde det - behövde komma ihåg hur vi är som man och hustru, inte bara som mamma och pappa!! Det är så lätt att glömma bort varann i vardagen. Jag har ju verkligen världens bästa man, men ibland behöver man påminnas lite....att man faktiskt är tillsammans av rätt anledning!! Jag älskar dig över allt annat!!


Tusen kramar till min underbara svägerska C och svåger J som skött hela arrangemanget och tagit hand om små-grisarna!! Om ni bara visste vad det var värt för oss!!! (Samma tid nästa lördag??? ;0))


Kram E


Ovido - Quiz & Flashcards