Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 22 januari 2009 09:32

I går var jag och barnen iväg och hälsade på hos F & D efter jobb och dagis. Fick massa gott fika och barnen lekte jättebra och hade så himla roligt. M & F är så söta mot varann, så man blir tårögd. Igår när vi skulle gå hem, så skulle dom säga hejdå till varann, det var både pussar och kramar och F säger till oss alla, med armen om M - Det här är min bästa kompis! Till och med förskolan tycker deras vänskap är rätt faschinerande, dels att dom är så små och faktiskt leker MED varann och sen att dom är så goa mot varann.


Sen hann jag inte mer än hem och lämna av barnen, så åkte jag iväg igen. Var iväg på "måbra-party" med grannen E hos en kompis till henne i Snättringe. Trevligt! Det är rätt skönt att bara komma hemifrån och göra något annat än det man alltid annars gör, även om det tar emot och känns jobbigt innan man kommit sig iväg.

Köpte en handkräm som tydligen ska vara super mot självsprickor, och dessa har jag ju gott om! Så onda så!!


I morse vaknade jag alldeles av mig själv innan klockan ringde, så vi var uppe hela familjen före 6 idag. Rätt skönt när man vaknar själv utan att bli väckt...Jag hade egentligen inte tänkt att åka in till jobbet så tidigt idag med tanke på att jag kommer jobba länge ikväll, men jag kan ta en sovmorgon nån annan dag, när jag verkligen är trött på riktigt!


Kram E



Ovido - Quiz & Flashcards