Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 26 januari 2009 11:50

Har jagats av magsjukan inatt. Började redan igår egentligen, men i natt vid 2-tiden var det helt kört! Sen dess har jag sprungit typ 100 gånger!

Blä, säger jag! Jag som aldrig någonsin blir magsjuk ivanliga fall, kan inte komma ihåg när jag var det sist?! En liten släng fick jag för ett par år sen när A hade en riktig magsjuka. Då var vill till och med på HS för att sätta dropp på honom, men han kvicknade till så han slapp det.


Nå, peppar,peppar har barnen hållit sig friska - bara hoppas att det fortsätter så. Det är illa att vara hemma och sjuk själv, när man vet att VAB-dagarna brukar avlösa varann. Känns skitjobbigt. Tur att man har en man som faktiskt tar väldigt mycket av den delen, annars hade jag nog inte jobbat många dagar här före jul i alla fall. Nu kan man kanske hoppas att det värsta är gjort?!


Hur som, ska i alla fall försöka ta mig till min bokade tid hos frissan idag klockan 15. Känner mig helt skakis nu, men förhoppningen är att det ska bli bättre vad det lider. Försökt sova, men det är helt omöjligt! Ligger bara och vrider mig och funderar vad jag borde  ha gjort istället för att slöa i sängen! Suck!!


Näe, hoppas innerligt att jag inte smittat ner resten av familjen bara..


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards