Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 24 januari 2009 10:52

Slalom - Jo tjena!! Regnet fullkomligt öser ner och snön kan vi ju se oss i stjärnorna efter..Blä och usch och fy!!

Hur som helst....igår var en rätt lugn dag. Slutade tidigt, åkte till Älvsjö och träffade Alex, sen hem och hämta barnen. Skönt att veckan är slut, det har varit en lång vecka känns det som.

A kom över så barnen fick leka med E & H, sen kom U hem med pizza. Skönt att slippa laga maten för en gångs skull. I och för sig har ju jag det rätt enkelt i veckorna, då jag oftast har maten klar eftersom jag lagar det under helgen. Känns skönt att slippa stressa så mycket på eftermiddagarna. Roligare att göra något tillsammans med barnen en stund istället för att bara ställa in dom och ställa sig själv framför spisen. Mycket mer avkopplande både för mig och dom att kunna varva ner efter dagis och jobb.


I dag hade vi ju tänkt att snön skulle ligga vit och fin på marken och vi skulle åka till Flottsbro för att testa skidorna lite...Men det kunde vi ju fet-glömma! Vi får försöka göra nåt kuligt inne i stället. Ska och handla lite, så jag kan fixa maten till veckan, sen blir det bara mys och bus med barnen.

Vi hoppas så klart att snön ska dyka upp tills i morgon....Det blåser jättemycket ute och jag hoppas att träden som står uppe på vår & grannens "prickmark" pallar och inte ramlar ner över husen....


Vi har faktiskt lämnat in "rivningslov" till kommunen och vill ta ner 5-6 träd däruppe, fått svar från dem att de vill ha detaljplan. Vi vet inte riktigt hur vi ska rita och berätta, men ska väl försöka få till nåt. Varken jag eller U är några konstnärer - klarar knappt en streckgubbe ;0))


Kram E





Ovido - Quiz & Flashcards