Alla inlägg den 28 mars 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 28 mars 2009 18:00

Den här veckan har vart helt hysterisk! Dels fullsmetad med anställningsintervjuer - helt bortkastade visserligen, men även med jobb och barn.

I torsdags satt jag i ett möte när telefonen ringde - såg att det var från växeln, så jag var helt övertygad om att det var nån säljare - struntade i att svara och tröck bara bort samtalet.

Sen såg jag att jag fått ett meddelande från förskolan att sonen gjort illa tummen. Ringde dem och de stod i startgroparna mot barnakutet!!! Tydligen hade en dörr blivit igenslagen precis över A`s tumme!! Stackars liten...Ringde maken som var i faggorna, han fick åka och hämta sonen - upp till akuten, dit jag kom så fort jag kunde. Det blev röntgen och kontroll av tummen -  så gott det nu gick - lill-killen skrek i högan sky och hade förståss jätteont!! Nageln var väck och tummen hade "spruckit".

Hur som helst - efter många om och men kom vi oss därifrån och sonen går på  alvedon just nu - men det är mycket bättre.


I dag var jag och mannen på brunch på Långbro värdshus! Helt suveränt!! Det var en present jag fick när jag fyllde år, dessutom hade vi barnvakt av de som förärat mig gåvan. Vi satt alltså och åt i lugn och ro i nästan en hel timme!!! Undrar när vi lyxade till oss en sån måltid sist....


Jag och dotra har vart iväg och träffat hennes bästis F idag också. Fick en påse med vin och ost av H som tack för hjälpen med barnen iveckan när det körde ihop sig för dem - Tack snälla, jummy!!!


I kväll ska vi släcka lamporna en timme - ska bli nice att bara sitta med levande ljus och prata och mysa - man glömmer lätt bort det när tv:n hela tiden står på.


I morgon blir det trädgårdsmässa i Älvsjö med grannen E! Vårkänslorna SKA bara infinna sig nu - klockorna ställs ju om inatt!!! Nu ÄR det vår faktiskt!! Sen har vi ju vårt möte kl 15, då alla föräldrar för dagisbarnen kommer och vi ska försöka få till en riktigt bra sammaställning över vad som varit och hur vi önskar att det ska bli och vilka förändringar som krävs!! Hoppas verkligen att det här blir nåt bra!!! Det måste hända nåt!!


Näpp - dags att göra en insats - har "smurriga" barn som behöver i duschen....


Kram E



Ovido - Quiz & Flashcards