Alla inlägg den 1 mars 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 1 mars 2009 19:56

I dag har vi varit ute hela eftermiddagen. Vi har åkt lite bob, A har provat skidorna och så har vi skottat fram vår altan. Alla som besökt oss, vet ju att vår altan är bland det mest underbara stället att befinna sig på så här i vårsolen. Sommaren är den lite för varm på, solen ligger verkligen och gassar på den sidan, men våren - då är den oersättlig!! Vi satt däruppe och tog vårens första "utekaffe" idag. Barnen lekte och vi bara satt och njöt därute!


Vi har fått låna grannens V hela dagen (Tack för lånet) Denna söta tös är helt fantastiskt go med våra barn, man märker knappt av varken henne eller barnen. Vi hann faktiskt städa hela huset idag på eftermiddagen, annars hade vi haft det kvar till nu - när båda våra smågnuttar sover.


Kram

E

Av Eleonor Gotthardsson - 1 mars 2009 11:43

...skulle man kunna kalla det jag hade idag...11.15 steg jag upp!! Helt sjukt!? Kommer inte ihåg när jag sov så länge sist. Sovmorgon för oss brukar vara typ 9 och då tycker man att man sovit länge :0)) Hur som helst var det himla skönt och jag har verkligen sovit som en stock. (Ja, M var uppe 3 gånger i natt, men mannen tog 1 gång och det funkade!!? )


I går bjöd vi över E & N på en fika - tänkte att de skulle få veta  att U byter jobb först. Sen blev det en spontan middag här hos oss, tillsammans med våra brn och deras barn, och lite melodifestival på det! Himla trevligt. Som vanligt med den här helt underbara familjen! Det är så enkelt att umgås med dem, så lättsamma människor! Tack för att ni finns fam. H!!


I dag skiner solen från en molnfri himmel, så det är bara på med kläderna och ut. Det var -12,4 grader i morse vid 8-tiden när mannen steg upp, nu är det 0 gradigt. Man känner riktigt hur solen värmer när man går ut på altanen....Underbara vår - Nu börjar man förstå att det kanske blir en sån iår också!!


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards