Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 6 mars 2009 10:21

I förrgår var älsta sonen och hans kompis iväg på krogen...Dom hade haft jättekul, men de var mer än lovligt på kanelen när de kom hem. Dessutom hade taxin släppt av dem på Glömsta vägen - dessa 2 dyngfulla, norrlänska grabbar som inte hade koll på vad som var upp eller ned just då...


De ringde hem och frågade var de var och hur de skulle komma hem...U, åkte iväg och hämtade dem, de raglade omkring där på vägen - som är hårt trafikerad - får riktig ångest när jag tänker på allt som KUNDE ha hänt! Nå, de har tydligen lärt sig en läxa (säger de i alla fall...)


Igår hade dom då sin efterlängtade konsert i Fryshuset. Vi hade lovat skjutsa dem. Konserten skulle börja vid 23-tiden?!? Vilket vi tyckte lät skumt, väldigt sen konsert, men vad vet man? Hur som helst, 18.15 kom S ner och var skitbesviken - konserten skulle börja då 18.15 De hade kollat fel på biljetten....Nå U kastade sig själv och pojkarna i bilen och blåste in till Fryshuset - jag kollade nätet - och kan man tro - INSLÄPPET var 18.15, men på scenen skulle de vara först 19.30, gissa om sonen blev glad när jag ringde honom...


Svärmor och svärfar kom i samma veva U kom från stan, så de åkte med honom hem från Masmo. Barnen var i extas!! Äntligen kom farmor och farfar!!!

De fick vara vakna lite längre då, för att de skulle hinna sansa sig liiiite innan säng-gåendet. De fick massor med fina kläder och varsin bok. Farmor är alltid sån, barnen får massor av grejer varenda gång de kommer (vi också för den delen)...Så generös människa, inte bara i presenter och saker, utan också i själ och hjärta!! Tack för att du finns Farmor!


Jag gick och la mig rätt tidigt också - orkar inte riktigt med sena kvällar på veckorna - måste vara åldern....;0))  U, drog in till Fryshuset och hämtade grabbarna grus, och det hade tydligen varit en riktig höjdar konsert! Tur att de åkte i alla fall - S var lite tveksam om han skulle idas åka när han trodde de var för sent ute, känns skönt att vi kunde övertala honom!


I dag ska vi hämta barn x 4 - har lovat A att han ska få ta med sig sin tjej från dagis N. Då hennes lillebror L går på samma gård som M, så tar vi med honom hem också, så deras föräldrar inte behöver jaga runt hela Glömsta för att hämta hem sina telingar. Det blir full fart på våran gata ieftermiddag alltså!


Nu ska jag snart gå iväg till Åhléns och införskaffa en ny handväska, då min gamla bokstavligen håller på att rasa isär...


Kram

E




Ovido - Quiz & Flashcards