Alla inlägg den 1 januari 2012

Av Eleonor Gotthardsson - 1 januari 2012 15:14

Det blev ett riktigt trevligt nyår igår. Min fina, fina storebror kämpade på med middagen och det blev så gott så jag käkade till magen stod i 8 hörn. Det blev hemmagjorda skagen toastar, helstekt oxfilé med svampsky och italiensk potatispuré! Till detta blev det ett gott rödvin. Vi var 13 pers och jag är impad över T:s förmåga att få ut alla tallrikar så himla proffsigt och snyggt upplagt, dessutom så himla gott! Efter maten blev det soffhäng med lite kaffe, likör..


12-slaget firade vi över hos familjen J. Tanken var att vi skulle fortsätta där en stund, men våra barn bröt ihop när vi kom hem, så vi insåg kanske att det var dags att stoppa dom i knopplådan i stället. Vid 3 rycket gick sista gästen och i morse njöt vi alla av en underbart lååååång sovmorgon. Barn nummer ett steg upp kvart i 11 och M fick vi väcka en halvtimme senare...hon hade förmodligen sovit fortfarande annars. Bror och make åkte och köpte en delikat lunch/middag på Ivans. Tack och lov att han finns den där Ivan. Så bra att ha dagar som denna!


Tack ALLA som deltog på ett eller annat sätt för att vår nyårsafton blev så himla mysig! (By the way...gillar våra nya grannar - enkla människor som är ungefär som oss!     


Nu - Tillbaka till lodrätt läge!


God fortsättning på er!


Kram E



Ovido - Quiz & Flashcards