Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Eleonor Gotthardsson - 4 januari 2010 20:14

Ja, det blev en filmhelg som heter duga! Lördagen ägnades åt mysigt främmande. Först kom H, D och F. M & F har saknat varandra som galna! Allt är inte toppen med jullov    det finns ju även baksidor, som tex att man inte träffar bästisen varje dag!


Sen fortsatte dagen med mera främmande - M & N dök nerför backen och vi köpte faktiskt en pizza (igen)...Så himla gott!! Sen blev det bio - Män som hatar kvinnor. Så fruktansvärt bra film!!! Jag fick ju både den och Flickan som lekte med elden när jag fyllde år - mycket bra present!   


Söndagen blev en shoppingdag i Skärholmen tillsammans med M. Jättetrevligt! Vi käkade lunch där och strosade på. Blev inte mkt shoppat, 2 tröjor var vad jag hittade. Det är märkligt det där - när man bestämt sig för att handla hittar man inget, men när man inte tänkt/har råd, då hittar man massor!!   


Kvällen avlöpte lugnt på söndagen, A la sig i egen säng och somnade hyfsat tidigt. M gick också i egen säng och la sig, men efter en stund steg hon upp och lekte i dockskåpet...Hon är helt hopplös på det där, dessutom är hon så tyst så man hör inte ens att hon stigit upp. Får fundera på om vi får ändra lokalisation på det där huset, så det inte är lika enkelt att smyga omkring.


N & M kom ner med en hemgjord VARM äppelpaj med vaniljsås, så vi fortsatte vårt inslagna tema, med Stig Larssons filmer, det blev Flickan som lekte med elden. Den var faktiskt precis lika bra som den första! Jag längtar verkligen tills vi kan komma oss iväg och kolla in sista delen. Vi fick ju biobiljetter av grannarna E & N med barnvakt, så vad kan passa bättre???  


Kram E



Ovido - Quiz & Flashcards