Alla inlägg den 2 januari 2010

Av Eleonor Gotthardsson - 2 januari 2010 12:27

Precis skickat hem bror och dotter till de norra delarna av stada! Vi har röjt lite och inväntar nu M:s bästa vän F. Båda två har jätte abstinens efter varann. Var ju flera veckor sen de sågs..


I dag måste vi visst åka och handla lite - helt öde i kylen. Kanske eventuellt att vi ska LAGA mat idag också. Känns som det vart mkt köpes mat här de här dagarna. Behöver nog försöka komma in i vardagslunken igen snart. Jag har iofs inte sovit särskilt länge, utan vaknat hyfsad tid på mornarna. Det är värre med barnen. De har snusat på till framåt halv 10 idag, igår var klockan 11!!! Helt sjukt hur snabbt de vänder dygnen. Nu har de iofs en hel vecka på sig innan det är dags med dagis igen, men det gäller ju att få nån ordning på dem före det, annars blir det inge kuligt för den stackare som har lämningen.


Rätt underbart ändå att de får hela 21 dagar ledigt så här mitt i vintern. Hoppas de klarar av vårterminen nu, för det är ju egentligen bara påsk som är några dagar ledigt. Då ska vi åka upp till Ekträsk och prova vår nya skoter! Ska bli sååå roligt, om inte annat för maken & bror ;0)


Näe, dags för en dusch!


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards