Alla inlägg den 1 januari 2010

Av Eleonor Gotthardsson - 1 januari 2010 16:19

Ja, nu är det alltså nytt år! Hoppas verkligen att det blir ett bra år! Att alla får vara friska och att vi får ha det så bra som vi har det!!


I går var det full fart! Promenad på förmiddagen, sen började vi fixa med maten. Eller vi och vi - jag råkar ju vara begåvad med världens bästa storebror/kock - som fixade och trixade i köket. Sen dök första gästerna upp, så det blev lite vin och snacks och bara lite allmänt trevlig social samvaro i köket då vi alla var tvungen att hejja fram brodern i sina konstnärliga matlagningstrix!   


Allt blev precis så där bra och gott som man bara kan drömma om! JUMMY!!


Efter middagen ( som förövrigt blev aningen försenad, typ 21 istället för 19), så var det bara mys-pys och bara trevligt. Helt plötsligt var i alla fall klockan typ 5 i 12, blev lite halvkörigt att hitta skumpan och raketerna för att springa ut och fira in det nya året!


Hur som helst - klockan hann bli närmare 4 innan vi hade förstånd att gå i säng. Till och med små-ärtorna som är 3,4 & 5 år var vakna och riktigt trevliga, trots att de förmodligen var supertrötta.


I morse vaknade jag före 7, de andra sov till närmare 11. Jag fick alltså äran alldeles själv att städa undan. Helt sjukt hur många glas man kan göra av med på 11 personer???? Det såg ut som vi vart åtminstone 27....Nå, den disken är avklarad nu - tack och lov!


Det blir en tidig kväll för mig i kväll i vilket fall! Ta hand om Er.


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards