Alla inlägg den 28 februari 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 28 februari 2009 11:34

...var det tänkt att jag skulle ha, men dottern hade andra planer! Förstår inte hur hon är så mammig! Det är helt fantastiskt. Hon vill verkligen inte vara uppe utan mig, utan då kommer hon in och står och tittar på mig...klockan 7.45 insåg jag att det inte var nån idé att försöka sova mer, så då steg jag upp.


Vi har hunnit vara iväg och handlat, käkat lunch och nu ska vi kolla in en av de nya filmerna vi köpte i går. I dag blir det "Ants"....


Jag är lite nojig över min intervju på måndag...det är verkligen ett sånt jobb jag kan tänka mig...


Men jag känner mig lite taskig också - min chef sa just att de verkligen behöver mig till sista april...Jag vet ju att det blir himla kruxigt för dem om jag går tidigare. Men å andra sidan - jag måste ju se till så det funkar för mig i första hand just nu. Äh, man är ju som ett mähä - jag har ju för f-n fått sparken - varför ska jag bry mig????


I kväll blir det en lugn och stilla hemmakväll framför tvn och melodifestivalen. M är inte riktigt kry och A har en eländig hosta, så det känns som dom behöver den här helgen och bara samla krafter och piggna på sig.


På tisdag kommer största sonen och en kompis till honom ner - de skulle på nån konsert på Fryshuset, tror det var på onsdagkväll?? De stannar till fredag, på torsdag kommer svärisarna och de stannar till söndag tror jag. Full fart nästa vecka alltså! Kul att S kommer "hem" i alla fall - saknar massor!!


Min älskade familj - så mycket kärlek - om ni bara visste!!! 


Kram E


Ovido - Quiz & Flashcards