Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 10 februari 2009 07:56

Godmorgon! I dag borde jag vara alldeles pigg och alert! Somnade nämligen i soffan före 20.00 igår. Hade så stort tänkt se "Familjen Annorlunda!, men tydligen så var jag lite för trött för det...2 nätter av flera timmars vakentid, på raken, gjorde sig väldigt påmind! Nå, jag vaknade vid 22-tiden och gick upp och borstade tänder och klädde av mig. Somnade om rätt omgående och har sen sovit som en stock!! Till och med dottern har haft en lugn natt i natt...


I dag ska jag luncha med lillebror - ska bli trevligt. Det är jättelängesen vi sågs, tror sist var min fest där i januari. Det är som att veckorna bara rusar iväg! Sen på eftermiddagen är jag som sagt bjuden till Casino Cosmopol där jag ska få spela lite, äta gott och dricka gott! Har dock bilen vid tåget, så jag hoppas dom bjuder på alkofritt! Jag ska nämligen vidare sen, är bjudna på pastasallad och fika hos grannen E som fyller år idag! Grattis !!! 


På torsdag ska jag och C ut och käka och kanske gå vidare och rocka loss lite - får se vad vi orkar. Vi har försökt komma oss iväg, jag vet inte hur många gånger, hoppas verkligen att det funkar nu! Alla är friska (än så länge) i alla fall. Har dessutom förvarnat chefen att jag blir hemma på fredag. Tar ut lite av mina flextimmar. 


Lördag har vi fest igen! Vi ska upp till föreningsstugan och gå tipspromenad med barnen, H har lovat bjuda på Irish Coffey. Sen kommer H, J och deras barn F & D  ner till oss på middag och sen ska vi sjunga "lite" singstar.


M var lite söt när A & U var däruppe och sjöng, då pappa sjöng, kom hon ner och kröp upp i min famn och sa: -Mamma, jag är rädd....jag frågade varför? - Dom skriker så mycket....Det säger endel om sångrösten hos en del...;0)) 


Åter till näringarna! 


Kram E


Ovido - Quiz & Flashcards