Alla inlägg den 23 februari 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 23 februari 2009 19:08

I dag hjälpte min goda vän H mig med att finslipa min CV och hon skickade den dessutom vidare till sina kontakter - med snabbt resultat! Under eftermiddagen fick jag ett samtal och imorgon har jag en intervju inbokad klockan 11.00 Få se vad det leder till. Har ingen aning om vad för arbete jag är tilltänkt för - jag kanske inte ens passar?? Nå, det här är första tråden, tänkte lägga ut fler så småningom.


I dag har jag jobbat till kl 13, sen åkte jag hem och hämtade mobil och bilen, för att sedan åka och träffa min allra bästa Alex i Älvsjö. Alltid lika nice att vara där. Man kan verkligen inte göra något!! Jag sitter och njuter och snackar skit medan hon får jobba!! Trevligt!! Tur var ju också att jag åkte hem och hämtade luren, för när jag satt där hos Alex, så ringde de om intervjuen jag ska på imorgon.


Jag och barnen har gjort NEGERBOLLAR idag, ja, jag vägrar byta namn på det - för mig är det negerbollar och kommer så alltid att vara!! Det var väldans mycket kladd och massor med "sockerpullor" på såväl köks som vardagsrumsgolv, men roligt hade vi och gott blev det!


På onsdag ska jag träffa en "gammal" vän som jag saknat under åren som gått. Ska bli super-kul att träffa henne!! Vi jobbade ihop för mer än 10 år sedan, och nu kommer hon ner till Sthlm, så ska vi passa på att ses! Det var inte en dag för tidigt!! Välkommen C!!!


Nu blir det störtdykning i soffan! Tidig kväll ikväll...(ja, ja..blir väl som vanligt över tolv innan man hittar in i sovrummet...Hopplösa människa...)


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards