Alla inlägg den 15 juni 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 15 juni 2009 20:48

Nu är helgen över och måndagen har gått...I dag har det vart full fart på jobbet som vanligt, men jag gick tidigare idag då jag lyckades få en tid hos en kiropraktor för min domnande arm och min onda rygg...

Det var med blandade känslor som jag gick dit - hört så mycket elakt om deras "knäckmetoder", men det var över förväntan. Det var endel knäck och brak, men det var endel tryck och pressa också. Jag lyckades i alla fall ha lika långa ben och ett rakt bäcken när jag gick därifrån och det var mer än jag hade när jag kom. Jag är nöjd med behandlingen. Ska dit igen på måndag. Det kostar 400 friska, men det är helt klart värt det om det innebär att jag inom en timme slipper det värsta onda...I natt har det inte vart många timmars sömn pga en punkt i nacken som ihållande hållt mig vaken. Nu är punkten borta - tror jag lämnade kvar den i Stuvsta...Tack M för att du gjorde mig som ny! Uppskattas!!


Börjar se slutet på mina löner den här den här månaden - har gått sååå mycket bättre än jag kunde drömma om och börjar se att jag kan nog kanske fixa det här - trots min tvivel i början. Trodde aldrig jag skulle kunna känna mig bekväm i det här, men ta mig f-n - det börjar ordna till sig!!


Jag är rätt impad av killen som driver företaget jag jobbar på - på mindre än 10 år har han gått från att varit ensam till ett företag som har mångmiljon omsättning och faktiskt sysselsätter över 700 personer - samtidigt som det bara växer!!! Killen är ingen dumskalle - det kan ingen ta ifrån honom!!!


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards