Alla inlägg den 21 juni 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 21 juni 2009 20:06

Ja, det är ett helt år kvar till nästa midsommar, och det tackar jag för! Den här helgen har varit helt galet rolig, trevlig och helt underbart mysig! Den har innehållit nya vänner, midsommarstång, god mat, femkamp och precis allt man önskar av en midsommar. Vädret var väl ungefär som det brukar på midsommar: regn, sol, regn, varmt, kallt - ja, precis som förra året och året före det!

Maken var ju i Danmark på midsommarafton, men vi var trots hans bortavaro 25 personer! Vi var lite färre midsommar dagen men det var minst lika trevligt och då hade dessutom mannen kommit hem igen. Märkligt hur man kan hinna sakna nån på ett dygn???


Barnen har haft sååå roligt de här dagarna, det har verkligen busats runt här på gatan. Dessvärre blev det lite väl busigt igår kväll, så lilla H fick åka in till Astrid Lindgrens barnsjukhus och kom tillbaka med gipsad arm :0( Den lilla grabben och ett par småkillar till skulle hjälpas åt att välta en liten plastrutchkana som landade på H på nåt märkligt sätt...Det blev i alla fall en spricka på armen och nu får den lilla stackarn gå med gips första veckorna på semestern....


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards