Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 14 juni 2009 17:18

Den här helgen slår garanterat alla tidigare rekord vad gäller nederbörd! Det har regnat konstant sen i fredags - intet en sekunds uppehåll, och då menar jag inte lite lätt sommar regn, utan som att himlen vore öppen. Vaknade till och med i morse av att det regnade som spö i backen! Nu får faktiskt solen och sommaren komma hit snart!!


Jag har insett att jag faktiskt bara har 2 veckor kvar tills jag har en hel veckas semester!! Mycket trevlig!! Jag och barnen börjar sommarlovet med en vecka, sen är U hemma i 3, sen har vi en vecka tillsammans och sen har jag ytterligare en vecka. Barnen kommer få vara hemma i 6 hela veckor - skönt!!

Vi har en aktivitet inplanerad,  men det blir sent i augusti, då åker vi till Vimmerby och hälsar på Pippi! Vi åker med goda vänner med barn i samma ålder, så det kommer bli lyckat tror jag!


I helgen har vi bara mojjat på och kurat ihop oss inne-trevligt att ha en sån helg också förståss, men solsken och bikini hade varit att föredra...Förhoppningen är så klart att det kommer snart - typ imorgon kanske???


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards