Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Eleonor Gotthardsson - 21 augusti 2011 20:04

Japp, då var årets semester till ända! Imorgon börjar vardagen igen...och faktiskt är den efterlängtad. Jag har haft det helt underbart hela min semester, som innefattat utlandsresor, båtturer, massor med socialt umgänge med både gamla och nya vänner. Men nu känner jag faktiskt att jag vill ha vardagen i mitt liv igen...även om det är med vemod man inser att sommaren sjunger på sista versen och att det är sådär 300 dagar till nästa...


Faktum är att jag är inget bra på att gå hemma längre perioder...jag har under mina barnlediga perioder faktiskt längtat "ut". Jag har njutit av barnen, självklart, men ack vad det är tråkigt mellan varven. De dagar (läs alla dagar) då man inte gör annat än att plocka, städa, byter blöjor, tvättar, diskar, lagar mat...Nej, fy och usch, det passar inte riktigt mig. Min räddning var stallet! Dit jag gick varenda dag (nästan) under mina 2 sista barnlediga perioder. Det var superviktigt för mig att få träffa lite andra människor, som jag INTE behövde byta blöjor på..Sen var det helt underbart den dagen då jag gick tillbaka i jobb efteråt. Jag BEHÖVER jobba för att känna att jag bidrar med något, för att känna att jag gjort rätt för mig! Det är superviktigt för mig att ha någonstans att gå på dagarna.


Nå, nu råkar jag ju veta att jag förmodligen kommer längta som en galning till nästa semesterperiod om så där ett år, men just nu känns det skönt att återgå till det "normala" igen.


Michelle ute på klipporna vid Kymmelö


 


  Michelle och bästa båt-kompisen..


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards