Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Eleonor Gotthardsson - 18 augusti 2009 21:06

Det blev en ordentlig rivstart på jobbet denna första vecka efter semestern!

Jag trodde att det skulle vara mycket, men fullt så mycket hade jag inte räknat med. Det blev en lååååång dag idag - började 6.45 och åkte hem 20.00 Nå, förhoppningen är att vi ska hinna det vi måste till fredag morgon 09.00 när vi har en deadline! Det ska bara gå!


Barnen har fått en halvtimme längre på dagis nu i höst och det känns som att det funkar bra. Ingen av dem verkar tröttare eller grinigare än innan. De har iofs varit lediga i 7 veckor, så de är förhoppningsvis utvilade. Det är ju bara denna och halva nästa vecka, sen åker ju vi till Pippi i Vimmerby och hälsar på tillsammans med M:s bästa kompis F och hennes storasyster som är precis lika gammal som A, så det blir nog braigt. De har dessutom himla trevliga föräldrar, så det blir absolut en trevlig resa för hela familjen..


I morgon börjar sonen skolan - 8:an i vår stora skola här. Han är lite nervig, men jag är helt övertygad om att det kommer bli superbra. Han är motiverad och himla sugen på att lära känna nya personer. Det börjar rätt bra, i morgon är det kort dag och på torsdag kommer de åka iväg och tälta, säkert ett jättebra sätt att lära känna nya kompisar. Ska bli roligt att se hur det fortlöper.


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards