Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Eleonor Gotthardsson - 7 januari 2011 18:17

Ja, jag vet - det har inte varit annat här under jul känns det som. Men det är ändå så att jag känt mig arbetande - trots lediga dagar. Jag har känt att det varit lite för mycket. Nu, idag, bestämde jag  mig dock för en sak! Jag gör det jag hinner och inte ett skit mer! Jag kan inte slå knut på mig själv för någon annans skull. Det är absolut inte jag som tjänar på det.


I dag var skolan stängd, så Ante var hos en kompis hela dagen. De har haft super-roligt! Michelle var på dagis ett par timmar innan hennes kompis mamma hämtade henne från förskolan. Båda mina älsklingar har haft supermysig dag idag.


Vi hade förresten himla mysigt igår också. När den värsta "bluesen" hade lagt sig, gick vi ut och skottade snö och åkte snowracer. Vi blev bjudna på pizza och bubbelbad för barnen av grannarna. De hade så mysigt och det hade förresten vi vuxna också.


Maken ringde imorse och de kom sig iväg tillslut, trots försenade plan och snöstorm. Dock regn i Frankrikes Alper igår. Hoppas verkligen det blir bättre väder under helgen så skidåkningen blir mysig!


Nu ska jag och barnen njuta av fredagkvällen med bolibompa och massor av godis!


Får besök senare ikväll och då kanske det blir lite vin, ost och kex. Det kommer bli en bra helg!


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards