Alla inlägg den 6 januari 2011

Av Eleonor Gotthardsson - 6 januari 2011 08:22

I dag är ingen bra dag! Jag känner mig jättesorgsen och ledsen och vet egentligen inte varför?! Vaknade supertidigt med den där obehagskänslan och klockan 7 var det bara att ge upp! Trots att barnen fortfarande sover, sitter jag här med min kaffekopp. Varför jag känner mig sorgsen har jag egentligen inget bra svar på??


Är det för att jag vet att maken ska åka bort några dar? Näe, trist är det såklart,  men jag är ju ganska van att han inte är hemma jämt.

Är det kanske för att belastningen på jobbet är rätt våldsam just nu?


Ja, kan vara en rätt betydande orsak, då jag hela tiden känner mig otillräcklig...Samtidigt försöker jag känna att jag ska skita i det. Det är inte mitt företag - inte jag som fattat besluten om hur saker ska vara,men det hjälps inte - jag har hela tiden den där oron i kroppen, ska jag hinna? Vad ska jag prioritera bort för att det viktigaste ska bli gjort?


Jag tänker inte ha det så här så väldigt länge till, jag vet att jag är den enda som kan förändra min situation och det tänker jag göra. På vilket sätt och när - får jag se, men det är inte långt borta!


Kram E





Ovido - Quiz & Flashcards