Alla inlägg den 8 mars 2010

Av Eleonor Gotthardsson - 8 mars 2010 10:14

Sitter på jobbet nu, och jag brukar faktiskt inte blogga på arbetstid, men just nu fungerar ingenting!! Försöker få ut en lista ur systemet, men det bara hänger sig hela tiden - likadant varenda månad! Tror inte systemet tycker om mig!!


Dessutom har jag en ruggigt dålig dag idag. Mår skitilla - har ingen aning om varför, men det är liksom en centrifug i magen och hjärnan håller på att explodera...(hmmm, det där lät verkligen som att jag höll på att dö...)Nej, så illa är det inte, men jag blir lite fundersam på varför jag mår så här??


Nå, det går väl över - jag har ju inte så många timmar kvar, så det är bara att härda ut. Rätt lugn här i övrigt. Lite trist faktiskt när jag är själv. Min kära kollega har opererat sig, så hon är hemma idag.....


Men vilket otroligt väder det är här!!! Solen skiner från en helt molnfri himmel och jag bara njuter!!! Trots att jag sitter inne, så blir allt så mycket lättare när man börjar inse att det nog blir vår i år också!!


Dessutom har nedräkningen börjat....Det är precis 97 dagar tils vi lättar mot Rhodos!! Sen har vi ju en lite mindre resa inbokad, nämligen vår årliga "påsk-resa" till Ekträsk - 23 dagar and "counting down!" Även om jag egentligen inte längtar så mycket efter snö och vinter i år, så ska det ändå bli så himla mysigt att bara umgås med familjen och bara vara...


Kram E



Ovido - Quiz & Flashcards