Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Eleonor Gotthardsson - 7 mars 2010 15:46

I dag kom vi hem redan vid 14-tiden. Känns alltid bra att komma hem i bra tid när man har varit borta. Jag gillar att ha några timmar hemma och bara vara innan det är dags för söndags-stöket. Dessutom har jag lovat barnen att göra neger-bollar idag...


I går hade vi som sagt en underbar dag i solen med skidåkning och stjärtlapps-åkning. Det är helt sjukt vilken fart det blir på de där små rumporna nerför backarna?!? Sanslöst att de lyckas hålla sig kvar....Vi hade lite varm choklad med oss, så vi fikade lite och sen när vi kom hem blev det bastubad. Det var verkligen en helt suverän dag!


Börjar dra ihop sig till påsk nu också! Det är faktiskt bara 3 veckor kvar!! Jag har fått ledigt från jobbet, så det känns bara super!! Vi åker upp redan natten mot skärtorsdagen och sen är jag ledig tisdag-onsdag veckan efter. Dessutom kommer min allra bästa C att komma ner till oss i Ekträsk! Bror T och hans dotter A kommer vara med oss hela veckan, sen får vi se hur länge C stannar - det blir i alla fall några dagar. Ska bli supertrevligt!!


Hoppas verkligen att det är våren som är på gång nu!!! Jag behöver det!!!


Kram E



Ovido - Quiz & Flashcards