Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Eleonor Gotthardsson - 6 mars 2010 18:17

I går kom vi fram till svärmor och svärfar i Avesta. Jätteskönt. Jag åkte lite tidigare från jobbet, så vi hann packa och sen drog vi direkt från dagis upp mot dalarna. Det var fortfarande ljust när vi anlände - det är nu man inser att våren faktiskt är på väg!!!


I dag var vi ut på stan i Avesta och shoppade en ny hjälm till André och lite nya tröjor till honom. Michelle fick en pippi-klänning och ett par jeanstights som hon önskat sig. Känns som de var lite tjockare än de hon brukar strida om att få ha på mornarna, så det här var nog en bra affär!!


Det är rätt nice att vara här - lagad mat-bara att sätta sig till bords. Idag var jag, U och barnen bort till kullen och åkte stjärtlapp, bob och skidor. Barnen var superduktiga på skidor. Det är ju lilla Vasaloppet på dagis i veckan, så det känns skönt att de har tränat   


M var faktiskt riktigt duktig - det var första gången  hon stod på ett par skidor och hon är duktigare än A - tydligen har hon talang för det här! Gunde Svan - släng dig i väggen!!!   


Näe, nu ropar svärmor att det är mat....ha en underbar lördagkväll - det tänker jag ha!!


Kram, kram

Ovido - Quiz & Flashcards