Alla inlägg den 2 september 2012

Av Eleonor Gotthardsson - 2 september 2012 20:56

I helgen var vi bjudna på 40 års kalas x 2. Våra fina grannar fyllde 80 bast ihop. Jag hoppas de hade en kanon-skiva med massor av röj!! Vi valde bort den för att vi behövde göra det valet...av flera olika anledningar, men mest för att våran familj behövde det! Vi behövde göra ingenting i helgen...fast ändå något....svårt att förklara, så jag ger mig inte ens på att försöka.

Hela fredagen gick i lugnets tecken..vi gjorde ingenting i regnet...lördag hade vi ridskola med M och sen åkte vi ut till Björnösund/Norrtälje för att bara va i sällskap med barnens fina bonus-morföräldrar, som vi inte träffat sen jag vet inte när....så det var skönt att ses igen...finns inte så många ställen där man laddar batterierna så bra som just där!! (Det ska va på sjön då, i så fall..)

I dag blev det soffhäng när vi kommit hem, lite avyttrande av skåp som stått och tagit plats i garaget, blev upphämtade av fina familjen F-M som bjöd oss på söndagsmiddag! Smaskens och väldigt skönt att slippa fundera på käk....TACK!!!


Nu sitter vi och kollar på dokumentären på 4-fakta om planet som kraschade i Anderna -74...svårt att sätta sig in hur dom hade det. Undrar hur dom mår egentligen idag?? Förstå att man blir så desperat så man börjar äta på sina kompisar?! Det var ju tur dom gjorde det, annars hade ingen av dem överlevt! Men hur mår man sen?? Usch och fy! Vill inte ens fundera på det...


I morgon är en ny dag och en ny vecka på världens bästa jobb med världens bästa arbetskompisar! Härligt!!


Ha en underbar kväll!


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards