Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Eleonor Gotthardsson - 14 februari 2010 15:44

I morse när jag vaknade mådde jag inte bra - Inte bra alls!! Det berodde mest på att jag var ute igår och det blev både för mycket att dricka och för sent, så det mesta var som sagt självförvållat.

Men jag har också en envis förkylning som inte vill ge med sig trots penicillin. Så idag var jag till Närakuten IGEN! (stamgäst där på söndagar) Där konstaterades att jag fortfarande har bihåleinflammation, så nu fick jag en penicillinsort som ska ta både bihåleinflammationen + det som sitter i luftvägaran. Ja, ja...jag tror på det när jag ser det!! Kommer ihåg här i november när jag fick 4(!) omgångar med olika penicillin, för att inget tog. Jag hoppas innerligt att den här läkaren "gissade" rätt den här gången och att min tjuriga förkylning snart släpper taget!


Och om inte den här var nog då, så kan jag berätta att inatt vaknade M typ 100 gånger och var törstig och kissnödig och jag hann precis somna om förrän hon väckte mig för att kräkas rakt över mig och sängen....suck! Ja, det var väl inte annat att vänta - Magsjukan har ju härjat på friskt nere på förskolan, så om hon skulle ha klarat sig hade det vart ett mindre mirakel...


I går hade vi som sagt barnvakt, det måste vara de bästa barnvakterna som finns! De kom och gav både barn och vuxna alla hjärtansdags presenter!! Sen fick vi skjuts både dit och sen kom A och hämtade oss inne i stan dessutom.  Våran kväll vart supermysig. Vi mötte upp kusin J och hennes P inne på Götgatan, där gick vi in och käkade på Lundbergs - så himla god mat och mycket bra service. Dyrt var det, men det var verkligen värt varenda krona. Sedan vidare till Broder Tuck för att lyssna på bror som var precis lika bra som vanligt! Efter hans spelning gick vi upp och satt och surrade och drack en massa - vilket jag ångrar idag...Men va tusan! 


Vi har haft en himla mysig alla hjärtans dag här i övrigt. Maken hade faktiskt köpt present till både mig och barnen. Han är så himla go min man!!


Näe, tillbaka till Rodelträningen i soffan!


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards