Alla inlägg den 7 augusti 2012

Av Eleonor Gotthardsson - 7 augusti 2012 20:43

Det här måste vara den bästa sommaren på väldigt, väldigt länge!?! Jag började på världens bästa jobb, med världens bästa arbetskompisar den 11/6 (förresten vår 7:e bröllopsdag också). En arbetsplats som bara växer, inte minst för de underbar kollegorna som jag fått - speciellt finaste L! Det bara stämmer! Enkelt och okomplicerat - det tycker jag om!   

Jag fick trots nyanställning ta ut ut 4 veckors semester - jag tog 3 på raken och sparar 1 till nu när lilla M ska börja 0:an. Vi började med en sistaminuten vecka på Kreta - helt underbar sådan, så underbar att vi direkt när vi kom hem, bokade in 2 veckor nästa sommar. Samma hotell, samma restaurang - bra betyg alltså! 


Sen har det varit skärgården för hela slanten. Både med F & A och deras familj, men även med Emy & Niklas som kom ända från Boden för att följa med oss ut med båten efter deras kryssning till Riga. Vi hade jättefina dagar och solen var väldigt vänlig och visade sig varenda dag. Fick lite ont i hjärtat när jag såg hur fin Emy var mot Michelle - något som jag önskat kom från mitt eget kött och blod, men tyvärr inte gör det, men nu har ju M fördelen av att andra faktiskt VILL umgås och håva fisk med henne! Tack EMY!! Betydde jättemycket för både mig och barnen!   


När de åkt hem, packade vi om och åkte ut igen. Ut till en liten holme i skärgården där vi verkligen trivs - hela familjen.

Det är helt fantastiskt för barnen, de ror, fiskar, får massor med uppmärksamhet av de underbara människorna som finns där ute. Människor som vi trivs med. En otroligt vacker plats som jag önskade att alla skulle få möjligheten att se, att alla skulle få möjligheten att träffa dessa underbara människor som är så otroligt fina, både mot oss och mot våra barn!! och det känns verkligen som det kommer från hjärtat! TACK!!     


Näpp, nu dags att söka igen kudden - vaknade klockan 4.30 imorse, i soffan, med 2 barn som låg OVANPÅ mig! Helt fantastiskt hur trångt det var - fick knappt luft! Nå, i natt ska jag sova i sängen, med förhoppningsvis bara en sovande och snarkande make...  


Love you all!


Kram E

Ovido - Quiz & Flashcards